Öntvény

Alumínium profilok

Alumíniumprofil műszerdobozok

Az egyedi alumíniumprofil műszerdobozok rendkívül sokoldalúak, alkalmazási területük a laboratóriumi mérőműszerektől a gép- és berendezésgyártás igényes készülékeire terjed ki. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően ezek a dobozok kiváló elektromágneses összeférhetőséget (EMC) biztosítanak. Kínálatunkban megtalálhatók az Alubos, Aluplan, Alurail, Alu-Topline, Alustyle, BOS-Ecoline, Combirail, Filotec és Intertego alumíniumprofil műszerdoboz sorozatok, valamint egyedi igényeknek megfelelően kialakított változatok is.

Ezek a műszerdobozok extrudált alumínium profilokból készülnek, a profilok típusa (nyitott, zárt, félhéj-szerkezet) és falvastagsága az Ön igényeinek és a matrica egyedi kialakításának megfelelően alakul. A matrica a profil formázásához használt fémbevont minta, ami meghatározza a külső megjelenést és az elektronikai doboz formáját. A belső tér kialakításához magokat használunk, melyeket az Ön előírásainak megfelelően alakítunk ki. A matricák és a magok kombinációja lehetővé teszi a fóliatasztatúrákhoz, nyákokhoz, szerelőlapokhoz való rögzítést, valamint a felerősítést és hűtést szolgáló elemek kialakítását is.

A doboz lezáró elemei alumíniumlemezből, présöntvényből vagy fröccsöntött műanyagból készülhetnek. Az optikai kialakítás és felületkezelés tekintetében teljes mértékben az Ön igényei szerint alakítjuk ki a porszórásos bevonatokat, burkolat fényezéseket, lézergravírozást vagy nyomtatásokat.

 
Az alumíniumprofil műszerdobozok előnyei

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@web.phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@web.phoenix-mecano.hu

m