Öntvény

Profil, öntvény

Alumínium-présöntvény műszerdobozok

Termékeink nemcsak a legmagasabb minőséget garantálják, de széleskörű lehetőségeket is kínálnak az Ön specifikus igényeinek kielégítésére.

Az alumínium-présöntvény műszerdobozaink – beleértve a Bocube Alu és az Euromas Alu sorozatokat – mellett személyre szabott megoldásokat is nyújtunk az Ön egyedi projekthez.

A gyártási folyamat során alkalmazott présöntő szerszámok lehetővé teszik bármilyen alkalmazás-specifikus geometria precíz megvalósítását, miközben folyamatos párbeszédet folytatunk Önnel annak érdekében, hogy az esetleges változtatásokat vagy optimalizálásokat gyorsan meg tudjuk valósítani.

Felületmegmunkálási lehetőségeink közé tartozik a porbevonat, fényezés, lézergravírozás és nyomtatás is, hogy a végeredmény minden tekintetben megfeleljen az Ön elvárásainak és brandjének. Továbbá, szervízcsomagot is kínálunk, amely magában foglalja a mechanikai megmunkálást, az elektronika integrálását, valamint a készülékek összeszerelését és csomagolását, hogy teljes körű támogatást biztosítsunk Önnek a termék teljes életciklusában.

Alumínium présöntvény
Az alumínium-présöntvény-műszerdobozok előnyei

Az alumínium-présöntvény műszerdobozok használata elsősorban ajánlott olyan alkalmazásokban, ahol magas színvonalú igényeknek kell megfelelni a gép- és berendezésgyártás területén, valamint ahol  kiemelten fontos az EMC -árnyékolás és az elektromágneses kompatibilitás.

Azonban a présöntés legfőbb előnye az alacsony darabköltség, különösen az elektronika-műszerdobozok sorozatgyártása során. Nagyobb mennyiségű termelés esetén egyetlen szerszámmal több üreg is előállítható, lehetővé téve több műszerdoboz egyidejű gyártását, ami további költségcsökkenést eredményez. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy magas szerszámköltségekkel is járhat az eljárás, így általában évi 500 – 1,000 darabtól kezdve válik gazdaságossá. Ez a helyzet hasonlóan érvényes a cink- és magnézium-présöntvény műszerdobozokra is.

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@web.phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@web.phoenix-mecano.hu

m