Fém, alumínium műszerdobozok

Ismerje meg egyedi gyártású fém műszerdobozainkat!

Termékeink különböző gyártási módszerekkel és ötvözetekből állíthatók elő, ideértve az alumínium présöntvényeket, cink vagy magnézium formaöntvényeket, valamint fémlemez műszerdobozokat acélból vagy alumíniumból, illetve extrudált alumíniumprofilokból készült profil műszerdobozokat. Az egyedi gyártású fém műszerdobozok kifejezetten masszívak és rendkívül stabilak, ellenállnak a vegyszereknek és magas hőmérsékleteknek is, így ideálisak durva környezeti feltételek között történő használatra.

 

Az alumíniumprofil műszerdobozok széles alkalmazási területekkel rendelkeznek, legyen szó laboratóriumi mérőműszerekről vagy igényes gép- és berendezésgyártási eszközökről. Ezek a dobozok kiváló elektromágneses összeférhetőséget (EMC) biztosítanak az alumínium anyag tulajdonságai révén. Kínálatunkban megtalálhatók az Alubos, Aluplan, Alurail, Alu-Topline, Alustyle, BOS-Ecoline, Combirail, Filotec és Intertego alumíniumprofil műszerdobozok, valamint gyártunk egyedi megoldásokat is az Ön specifikus igényei szerint.

Ezeknél a típusoknál a műszerdoboz teste extrudált alumínium profilokból épül fel, melyek kivitele (nyitott, zárt, félhéj-szerkezet) és falvastagsága az Ön követelményeitől függ. A profilokat a matrica formálja, melyet a fém sajtolásakor alkalmaznak. A matricák és a magok közös hatása révén számos egyedi részletet alakíthatunk ki, mint például bemélyedéseket, hornyokat vagy füleket – mind az Ön specifikációi szerint.

A műszerdobozok lezáró elemei között választhat alumíniumlemezeket, présöntvényeket és fröccsöntött műanyag alkatrészeket. A felületkezelés tekintetében szintén széles választék áll rendelkezésre, beleértve a porszórásos bevonatokat, a burkolat fényezést, a lézergravírozást és a nyomtatásokat is – minden az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

alumínium műszerdobozok
Bocube Alu alumínium műszerdobozaink legfontosabb tulajdonságai:

Műanyag műszerdobozokat keres?

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@web.phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@web.phoenix-mecano.hu

m