PMK Júliusi rövidhírek

Erdélyi diákok

Nagy örömünkre szolgált, hogy ismét hagyományainkat folytatva vendégül láthattunk erdélyi diákokat vállalatunkban, akik két hétig tevékenykedtek közöttünk. Ez idő alatt a cégünkben tartózkodó fiatalok számos pozitív változást hoztak a mindennapi tevékenységeinkbe. 

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is a gépész és mechanikus szakirányok képviselői látogattak el hozzánk Erdélyből. Ennek köszönhetően olyan értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk, melyek hosszú távon is elősegíthetik vállalatunk fejlődését. Az erdélyi diákok rendkívül elkötelezettek voltak és kitartóan dolgoztak minden profitcenterünkben, hozzájárulva a folyamatok hatékonyságához és a projektek sikeres lebonyolításához. 

E kivételes lehetőség során a fiatalok nem csupán a szakmai ismeretekben gazdagodtak, hanem a cégkultúránkba is betekintést nyertek. A közös munka során kialakult pozitív kapcsolatok és barátságok pedig hosszú távú együttműködések alapjait teremtették meg. Köszönettel tartozunk a diákoknak a lelkesedésért és az értékes munkájukért, mely jelentősen hozzájárult a projektek sikeres megvalósításához. 

Büszkén tekintünk vissza arra, hogy lehetőségünk volt együtt dolgozni ezekkel az ambiciózus fiatalokkal, és örömmel várjuk a jövőbeni esetleges együttműködéseket is, melyek tovább erősíthetik vállalatunk és az erdélyi diákok közötti kapcsolatot. 

Erdélyi diákok a Phoenix Mecano Kecskemét kft-nél
Lean képzés-a Phoenix Mecanonál

Képzéseink

Cégünk elkötelezett abban, hogy csapattagjaink folyamatos fejlődését és szakmai növekedését támogassa. Az utóbbi időben büszkén tapasztaltuk, hogy munkatársaink aktivitásukkal elősegítették ezt a célt. Legutóbb egy intenzív Lean képzésen vettek részt, amely számos új megközelítést és bevált gyakorlatokat hozott be a mindennapi tevékenységeinkbe.

Az ilyen típusú képzések nem csupán az ismeretek bővítéséről szólnak, hanem arról is, hogy kollégáink új perspektívákat nyerjenek és hatékonyabban alkalmazzák a megszerzett tudást. A Lean képzés során elsajátított technikák és módszerek segítenek minket abban, hogy folyamatosan javítsuk folyamatjainkat, minimalizáljuk a pazarlásokat és növeljük a termelékenységet.

Az egyik alapvető célunk az, hogy munkafolyamatainkat még hatékonyabbá és gördülékenyebbé tegyük. Ezáltal lehetővé válik számunkra, hogy több időt szenteljünk a magasabb hozzáadott értékű tevékenységekre és a minőségi eredményekre. A fejlesztett munkafolyamatoknak köszönhetően növelhetjük a projekt hatékonyságát és a projektcsapatok közötti együttműködést.

További bejegyzések

PMK Február rövidhírek

Ismerjétek meg a február hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@web.phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@web.phoenix-mecano.hu

m