Állás Kecskemét

Ha te is szeretnél egy jól menő állást Kecskeméten, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Böngészd át az alábbi többműszakos állásajánlatainkat. Ha tapasztalatod van ezen területek valamelyikén vagy pályakezdőként jelentkeznél, akkor küldd be a jelentkezésedet. Segítünk felsőfokú tanulmányaid elkezdésében, a duális gyakornoki képzéseink hosszú távú karrier lehetőséget kínálnak számodra. Többféle irodai állást is ajánlunk a számodra, válaogass az alábbi elérhető pozícióink közül:

Duális / gyakornoki pozíciók

Minőségügyi vezető munkájának támogatása, asszisztensi feladatok ellátása.

A gyártási sajátosságok figyelembevételével, a gyártás műszaki, műveleti, idő-, és anyagnormáinak felülvizsgálata, mérése, optimalizálása.

Fóliákra történő szitanyomás technológiájának elsajátítása.

Irodai pozíciók

Fejlesztési folyamatok kialakítása és irányítása a termelésben.

Több műszakos pozíciók

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk!

Állást keresel Kecskeméten? Tartozz Te is a Phoenix Mecano csapatához!

Cégünk, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. gépipari és elektronikai termékeket gyárt és fejleszt. A több mint huszonöt éves, exportorientált és környezettudatos vállalatunk tagja a svájci központú, Phoenix Mecano cégcsoportnak.

Foglalkoztatás tekintetében Kecskeméten kiemelkedő szerepet töltünk be. Amellet, hogy a foglalkoztatási arányt növeljük, vállalaton belül munkavállalóink elégedettsége, folyamatos fejlesztése, képzése is alapvetéseink között szerepel. Munkavállalóink többsége elismert saját szakmájában, a karrierlétrán végzettségéhez és korához mérten méltó pozíciót foglal el. A 2013 óta bevezetett felsőoktatási duális képzési forma még több lehetőséget nyújt a feltörekvő, karrieréhes fiatalok számára.

Minőségi, elismert állás Kecskemét? Akkor Phoenix Mecano Kecskemét! Cégünk hosszú távú karrier lehetőséget nyújt számodra. Az alábbi pozíciókra hirdetünk felvételt. A jelentkezés pár egyszerű lépésből áll, az űrlap kitöltése után rövid időn belül már cégünk oszlopos tagja lehetsz. Kérdésed van? Az állásinterjún mindent feltehetsz! (Természetesen előzetes megkereséssel is válaszolunk minden feltett kérdésedre.)

Ha hosszútávú, elismert állást keresel Kecskeméten, akkor lépj velünk kapcsolatba!

Minőségi, elismert állás Kecskemét? Akkor Phoenix Mecano Kecskemét! Image filmünk az alábbi linken megtekinthető. Győződj meg arról, hogy neked is köztünk a helyed!

Állásajánlatok Phoenix Mecano Kecskemét

Miért érdemes bennünket választani?

Stabil vállalati háttérrel rendelkezünk
hosszútávú elhelyezkedési lehetőséget kínálunk
szakmai és vezetői karrierlehetőséget kínálunk
versenyképes jövedelmet és béren kívüli juttatásokat biztosítunk
jó munkahelyi környezetet biztosítunk
Fejlődésedet képzésekkel támogatjuk

Diákoknak

Az egyetem után rögtön több éves szakmai tapasztalat és állásajánlat?
Ez a duális egyetemi képzés!

A duális képzés egy olyan felsőoktatási képzési forma amely lehetőséget nyújt, hogy több éves szakmai tapasztalattal indulj a munkaerőpiacon. A Phoenix Mecano lassan tíz éve a Neumann János Egyetemmel szerződött duális képzések tekintetében. Ez a képzési forma azért is közkedvelt, mert valódi munka körülmények között tanulhatnak és értékes  tapasztalatokat szerezhetnek a diákok, a gyakorlatorientáció kiemelkedő szerepet tölt be az elmélettel szemben, hatékonysága régóta vitathatatlan.

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@web.phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@web.phoenix-mecano.hu

m